Annuleringsvoorwaarden bijeenkomsten KWA (KWA faciliteert KAM contactgroep)

Betaalde bijeenkomsten en cursussen

Tot 5 werkdagen voorafgaand aan de bijeenkomst kun je – uitsluitend schriftelijk – kosteloos annuleren.  

Bij annulering vanaf 5 werkdagen tot aan het evenement brengen wij annuleringskosten in rekening en berekenen wij het volledige cursusbedrag. Bij verhindering kan een vervanger kosteloos van je inschrijving gebruik maken.

Gratis bijeenkomsten

Tot 5 werkdagen voorafgaand aan de bijeenkomst kun je – uitsluitend schriftelijk – kosteloos annuleren.  

Bij annulering vanaf 5 werkdagen tot aan het evenement brengen wij annuleringskosten in rekening en berekenen wij € 50 annuleringskosten. Bij verhindering kan een vervanger kosteloos van je inschrijving gebruik maken.  

Annuleringsvoorwaarden bijeenkomsten netwerkgroep met diner

Als de bijeenkomst een diner bevat dan gelden de volgende annuleringsvoorwaarden: als je hebt aangegeven bij het diner te zijn, willen wij graag uiterlijk 5 werkdagen voor het evenement bericht als je toch niet aanwezig kunt zijn. We willen namelijk zo duurzaam mogelijk bezig zijn en voedselverspilling voorkomen.  

Ook hier kan bij verhindering, een vervanger kosteloos van je inschrijving gebruik maken. Als je je niet uiterlijk 5 werkdagen van tevoren afmeldt voor het diner, brengen wij de kostprijs van het diner in rekening. Dit bedrag schenken wij aan de Voedselbank. 

Lid worden?

De KAM contactgroep is hét informatienetwerk voor professionals die werken als milieucoördinator, QHSE-manager of KAM-coördinator binnen een bedrijf of instelling.

Word nu lid

Bijeenkomsten

28 november 2024
KAM contactmeeting

1 oktober 2024
KAM contactdag Symposium

6 juni 2024
KAM contactmeeting

Sociale en psychologische veiligheid