Sterke binding en community
Het gevoel van community en binding is bij de KAM contactgroep erg groot. Dit heeft alles te maken met de opzet van de bijeenkomsten. Twee keer per jaar vindt er een bijeenkomst plaats met de laatste ontwikkelingen en een centraal thema. Rond dit thema vinden presentaties, discussies en workshops plaats. Een rondleiding maakt ook altijd deel van het programma. Om te leren en te netwerken. Bijeenkomsten vinden vaak plaats op locatie bij één van de lidbedrijven.

Naast de bijeenkomsten bieden wij een online community in de vorm van een besloten LinkedIn groep. Vragen stellen, connecten en profiteren van elkaars netwerk.

Wie is lid
Leden van de KAM contactgroep zijn werkzaam bij een bedrijf of instelling in relevante functies als milieucoördinator, QHSE-manager of KAM coördinator. Het netwerk bestaat uit meer dan 100 professionals uit diverse branches, zie de infographic.

Focusgebieden
De doelstelling van de KAM contactgroep is het uitwisselen van kennis, inzichten en ervaringen op het vlak van kwaliteit, arbo en milieu. Op actuele onderwerpen zijn er diverse werkgroepen actief die regelmatig bij elkaar komen.

Bestuur
Het bestuur wordt gevormd door leden van de KAM contactgroep zelf, Linda Gentner is als bestuurslid hét gezicht van de KAM contactgroep.

Flyer KAM contactgroep

Overzicht bedrijven die lid zijn van de KAM contactgroep

Overzicht van bestuursleden van de KAM contactgroep

 

Het bestuur