Netwerk met ambitie

Over Ons

Netwerk
met ambitie

KAM contactgroep

De KAM contactgroep is een actief netwerk van bedrijven met de gedeelde ambitie elkaar verder te willen helpen. Die elkaar inspireren en van elkaar leren op het vlak van kwaliteit, arbo en milieu.

Sterke binding en community

Het gevoel van community en binding is bij de KAM contactgroep erg groot. De leden sparren met elkaar, zoeken steun bij vragen en toetsen bij elkaar. KAM contactleden reiken elkaar de hand over branches en bedrijven heen. Het is mét elkaar en ván elkaar leren.

De bijeenkomsten kennen ook die communitysfeer. Twee keer per jaar is er een bijeenkomst rond een centraal thema. Met presentaties, discussies en interactieve workshops rondom dit thema. Een rondleiding maakt vaak deel uit van het programma. De actuele ontwikkelingen vormen ook een onderdeel. Leden leren en netwerken volop. Bijeenkomsten vinden vaak plaats op locatie bij één van de lidbedrijven.

Naast de bijeenkomsten bieden wij een online community in de vorm van een besloten LinkedIn-groep. Daarin kun je vragen stellen, connecten en profiteren van elkaars netwerk.

Wie is lid?

Leden van de KAM contactgroep zijn werkzaam bij een bedrijf of instelling in relevante functies als milieucoördinator, QHSE-manager of KAM coördinator. Het netwerk bestaat uit meer dan 100 professionals uit diverse branches, zie onderstaande infographic. Leden kunnen inloggen op deze site en hebben dan toegang tot meer informatie en de andere leden.

Wat zijn onze focusgebieden?

De doelstelling van de KAM contactgroep is het uitwisselen van kennis, inzichten en ervaringen op het vlak van kwaliteit, arbo en milieu. Op actuele onderwerpen zijn diverse werkgroepen actief die regelmatig bij elkaar komen.

Bestuur

Het bestuur wordt gevormd door leden van de KAM contactgroep zelf. Linda Gentner, senior adviseur bij KWA, is als bestuurslid hét gezicht van de KAM contactgroep.

Lid worden?

De KAM contactgroep is hét informatienetwerk voor professionals die werken als milieucoördinator, QHSE-manager of KAM-coördinator binnen een bedrijf of instelling.

Word nu lid

Bijeenkomsten

28 november 2024
KAM contactmeeting

1 oktober 2024
KAM contactdag Symposium

6 juni 2024
KAM contactmeeting

Sociale en psychologische veiligheid