Disclaimer

 

De website van de KAM contactgroep en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links zijn eigendom van KWA Bedrijfsadviseurs. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder nadrukkelijk schriftelijke en voorafgaande toestemming van KWA Bedrijfsadviseurs. Deze toestemming is niet benodigd voor het downloaden, het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.

De op deze website getoonde informatie wordt door de KAM contactgroep/KWA Bedrijfsadviseurs met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Tevens kan de KAM contactgroep/KWA Bedrijfsadviseurs B.V. niet aansprakelijk gesteld worden voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar websites die niet door de KAM contactgroep/KWA Bedrijfsadviseurs worden onderhouden, zijn enkel ter informatie van de bezoeker opgenomen. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot deze websites wordt afgewezen.

KAM contactgroep/KWA Bedrijfsadviseurs sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

Lid worden?

De KAM contactgroep is hét informatienetwerk voor professionals die werken als milieucoördinator, QHSE-manager of KAM-coördinator binnen een bedrijf of instelling.

Word nu lid

Bijeenkomsten

28 november 2024
KAM contactmeeting

1 oktober 2024
KAM contactdag Symposium

6 juni 2024
KAM contactmeeting

Sociale en psychologische veiligheid