6 juni 2024
online

Het thema van deze online meeting is: Sociale en psychologische veiligheid.


"Wil je meer veiligheid? Neem meer risico!
Het klinkt paradoxaal, maar is het dat ook? Op 6 juni neem ik je mee in deze paradox en onderzoeken we samen waarom psychologische en sociale veiligheid juist daar te vinden zijn waar het ’spannend’ is in de relatie. En we verkennen waarom juist daar ook de uitdaging ligt voor velen.

Je krijgt meer zicht op de werking van ons brein en op de 4 gebieden van leiderschap die je helpen een baken te zijn binnen je eigen organisatie, maar ook daarbuiten. Met nieuwe inzichten in het thema ‘veiligheid’ in relaties krijg je handvatten om in je eigen professionele rol  meer leiderschap te nemen. Waardoor de veiligheid groeit en je meer gedaan zult krijgen dan je vermoedt."

Gastspreker van deze online KAM contactmeeting is Michiel Soeters, leiderschapscoach, auteur, trainer met een duidelijke missie: ‘leiders begeleiden bij het ontdekken en ontwikkelen van zichzelf, zodat ze een baken of ‘secure base’ voor hun mensen kunnen zijn. Waardoor mensen met meer plezier, passie en resultaat hun werk kunnen doen.’ En op de vraag waarom hij leiderschapscoach is antwoordt hij: ‘om mensen te bevrijden van hun rem en om organisaties succesvoller én veiliger te maken’.

Michiel heeft gedurende 25 jaar in verschillende leidinggevende rollen gewerkt en zich geschoold op het gebied van bedrijfskunde en organisatiekunde, leiderschap, gesprekstechnieken. De afgelopen jaren is hij geschoold als secure-base en systemisch coach en heeft hij zich kennis rondom hechting, trauma, psychologie, stress & veerkracht, rouw en zingeving eigen gemaakt. Zijn eigen voortdurende ontwikkeling wordt gevoed door supervisie, training en het schrijven en vertalen van vakliteratuur en door de samenwerking met het team van De School voor Transitie, waaraan hij verbonden is als coach, trainer en begeleider van mannenworkshops.

Leden van de KAM contactgroep kunnen zich aanmelden via de link in de uitnodiging.

Heb jij ook interesse in deze online meeting en wil je er graag bij zijn? Meld je dan aan door een mail te sturen naar: secretariaat@kamcontact.nl

 

Sprekers

Michiel Soeters
Geen Man Overboord

Lid worden?

De KAM contactgroep is hét informatienetwerk voor professionals die werken als milieucoördinator, QHSE-manager of KAM coördinator binnen een bedrijf of instelling.

Word nu lid

Bijeenkomsten

28 november 2024
KAM contactmeeting

1 oktober 2024
KAM contactdag Symposium

16 april 2024
KAM contactdag

Risicomanagement praktisch gemaakt