KAM contactdag dinsdag 16 april 2024

Risicomanagement praktisch gemaakt

16 april 2024
Tiem in Zwolle

Tijdens deze boeiende middag worden we tijdens Bijblijven weer geïnformeerd over de actualiteiten op ons vakgebied. Hebben we ook even een officiële ALV, waarvan jullie binnenkort de stukken ontvangen.

Daarna neemt Edwin Martherus ons mee in de wereld van risicomanagement.

Met hem gaan we antwoorden vinden op vragen als….

Hoe kan je proactief kansen benutten en risico’s mitigeren? Hoe kan je verschillende soorten risico’s onderling wegen? Wat verandert er nu met de komst van de Harmonized Structure aan de manier waarop we nu met risico’s omgaan? Hoe kan ik mijn management beter meenemen in het risico denken en werken? Hoe kan je risico denken inbedden in werkprocessen?

Naast dit inhoudelijke thema hebben we als vanouds weer de gelegenheid een van de lidbedrijven te bezoeken. Gastbedrijf is deze keer Tiem in Zwolle, waar we een interessante rondleiding krijgen en kennis maken met het sociaal werk- en ontwikkelbedrijf.

 

Leden kunnen zich aanmelden via de link in de uitnodiging en aspirant-leden door een mail te sturen naar secretariaat@kamcontact.nl.

Sprekers

Edwin Martherus

Lid worden?

De KAM contactgroep is hét informatienetwerk voor professionals die werken als milieucoördinator, QHSE-manager of KAM coördinator binnen een bedrijf of instelling.

Word nu lid

Bijeenkomsten

28 november 2024
KAM contactmeeting

1 oktober 2024
KAM contactdag Symposium

6 juni 2024
KAM contactmeeting

Sociale en psychologische veiligheid