Helaas gaat de KAM contactdag op 7 april niet door. Als contactgroep hebben wij wel behoefte aan contact met elkaar en willen wij nog steeds de actualiteiten op ons vakgebied bespreken. Daarom nodigen wij u uit voor de online KAM contactmeeting van 1,5 uur, op donderdag 7 mei om 13.30 uur.

Het programma van de geannuleerde bijeenkomst in april bewaren wij voor de KAM contactdag in oktober, als wij elkaar weer fysiek kunnen ontmoeten. Tijdens de online meeting geven wij iedereen de gelegenheid om vragen te stellen over de impact van de coronasituatie op het QHSE-werkveld en blijf je op de hoogte door 'Bijblijven'.

Daarnaast organiseren wij de komende periode maandelijks online KAM contactmeetings op de volgende data:

  • Donderdag 4 juni
  • Donderdag 2 jul

Per keer krijgt u een uitnodiging en kunt u zich aanmelden. Tijdens deze online meetings wisselen wij informatie uit over handige tools en hulpmiddelen op bijvoorbeeld veiligheid-, milieu- of energiegebied en behandelen wij vragen die jullie hebben over de huidige situatie. Er volgt nog een oproep voor het inbrengen van tools en hulpmiddelen.

Meld u aan voor de online KAM contactmeeting op donderdag 7 mei. Uw vraag over corona in relatie tot KAM kunt u bij uw aanmelding stellen.