De Nederlandse omgevingswetgeving moet nog eenvoudiger en beter worden. Daarom wil de Nederlandse overheid al het omgevingsrecht bundelen in één Omgevingswet. Dat klinkt allemaal helder en simpel. En je krijgt als bedrijf hoe dan ook met wet te maken. Maar ben je al helemaal op de hoogte wat er op u af komt en weet je al welke impact deze nieuwe wet gaat hebben?

Tijdens de KAM contactdag gaan we in op die gevolgen. Je krijgt uitleg over de opbouw en structuur van de wet. Met praktijkvoorbeelden gaan we concreet aan de slag met omgevingsplannen en de impact daarvan.

Aan het eind van de dag ken je de belangrijkste vereisten, weet je hoe de procedures lopen en hoe je kunt borgen dat jouw bedrijf aan de nieuwe Omgevingswet voldoet.

Praktijkcases en meer

Deze KAM contactdag bestaat uit een deel theorie die afgewisseld wordt met interactieve werkvormen, zodat het een levendige middag wordt. Door cases uit de praktijk, het deelnemen aan kleinschalige sessies en een inspirerende rondleiding met opdracht werd het een leerzame én leuke dag.

Te gast bij DS Smith Paper Mill De Hoop

DS Smith is een belangrijke speler en wereldwijde producent van duurzaam geproduceerde verpakkingsmateriaal en specialty papier. De Hoop in Eerbeek begon als een watermolen aangedreven papierfabriek in 1657. Nu wordt er verpakkingskarton gemaakt uit 100 % gerecyclede vezels met een totale capaciteit van 360.000 ton per jaar.
De Hoop streeft naar het exploiteren van een duurzame en milieuverantwoorde productielocatie in het hart van de gemeente Eerbeek, Nederland.

Ben je er de volgende keer ook bij? 

Door ruimte en tijd te maken om ervaringen te delen, leren we van elkaar en zorgen we samen voor een betere omgeving en een duurzame organisatie.

Meld je ook aan voor een volgende KAM contactdag en word lid.