ISO 2015, HLS: hoe zit jij in het spel?

In ISO-normenland is veel veranderd. Vorig voorjaar zijn we tijdens de KAM contactdag geïnformeerd over wat er op ons af gaat komen. Inmiddels is dat realiteit geworden en zijn de eerste bedrijven volgens de nieuwe normen gecertificeerd. De meeste bedrijven echter zullen dit jaar beginnen met de transitie.

Hoe pak je het nu het beste aan? Wat is een handig begin? Hoe betrek je het management en de directie bij deze uitdaging? Wat betekent leadership voor jou en jouw rol? Kortom: hoe zit jij in het spel?

Tijdens deze KAM contactdag ervaren we vanuit de praktijk hoe transitie ‘gedaan wordt’ en wordt je geïnspireerd over de weg certificering.

Dennis Koopman

Dennis Koopman heeft als Lead Auditor bij Lloyd’s Register en tegenwoordig als freelancer bij DNVGL, jarenlange ervaring met certificering van bedrijven voor o.a. ISO 9001 en 14001. De afgelopen tijd is hij, net als auditoren van certificerende instanties, klaargestoomd om bedrijven te toetsen op de nieuwe normen. We horen graag van hem wat zijn ervaringen zijn en hoe hij ons hierbij kan helpen. Hij geeft ook zijn feedback op de gesprekken en discussies.

Bijblijven!

Alle ontwikkelingen, trends en nieuws op KAM-gebied worden gepresenteerd door specialisten van KWA Bedrijfsadviseurs. Zo blijf je snel en goed op de hoogte van de huidige stand van zaken en ontwikkelingen op je vakgebied en daarbuiten.